Top μόνωση με πολυουρία Secrets

Θα έχουμε μόνο υγρομόνωση ή και κάποια σχετική θερμομόνωση;

Η πολυουρία σχηματίζεται όταν η πολυλειτουργική αμίνη αντιδρά με ένα ισοκυανικό.

Είναι μία μέθοδος στεγανοποίησης που συναντάται αρκετά συχνά στην Ελλάδα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή καλέστε μας για να λάβετε δωρεάν εκτίμηση και επαγγελματική καθοδήγηση.

Η δεύτερη είναι η ελευθερία κάθε προσώπου να λατρεύει το Θεό με τον τρόπο του.

Δεν είναι απλώς ένα υλικό, αλλά μια τεχνολογία που εξελίσσεται διαρκώς. Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί εργάζονται συνεχώς για να βελτιώσουν τη σύνθεση και τις ιδιότητές της, καθιστώντας την ακόμη πιο αποδοτική για διαφορετικές εφαρμογές.

Μειώνουν τις αστοχίες καθώς δεν υπάρχουν αρμοί και ενώσεις

Οι παροχές που περιλαμβάνονται στα πακέτα προσφορών συγκεντρώθηκαν με βάση τις απαιτήσεις των περισσότερων πελατών μας.

χ. επικόλληση ασφαλτόπανου απευθείας πάνω σε θερμομονωτικές πλάκες).

Οι ουσιαστικές εργασίες για τη μόνωση ταράτσας ξεκινούν με τον έλεγχο των ρύσεων. Αν οι κλίσεις είναι επαρκείς προχωράτε στο επόμενο βήμα, διαφορετικά διαμορφώνουμε τις κατάλληλες ρύσεις στρώνοντας ελαφρομπετόν υγρομόνωση με πολυουρία με τη χρήση οδηγών από νήματα.

Τα αναλώσιμα στην πολυουρία είναι εξαιρετικά αναγκαία και τέτοια είναι πολλά.

Επόμενη βήμα σε μια συμβατική μόνωση ταράτσας είναι η υγρομόνωση, η οποία κυρίως γίνεται με ελαστομερείς ή πλαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (ασφαλτόπανα). Αρχικά γίνεται επάλειψη της επιφάνειας όπου θα επικολληθεί η μεμβράνη με ασφαλτικό βερνίκι (αστάρωμα), ενώ έχετε υπόψη πως η στεγάνωση μπορεί να γίνει με την επικόλληση δύο στρώσεων μεμβράνης. Η πρώτη στρώση επικολλάται σημειακά πάνω στο υπόστρωμα, επιτρέποντας τις μικρές μετατοπίσεις λόγω συστολών και διαστολών και την εκτόνωση των πιέσεων των υδρατμών από διάχυση. Από την άλλη η δεύτερη στρώση επικολλάται ολικά πάνω από την πρώτη, ενώ συγκεκριμένα τοποθετείται παράλληλα προς την πρώτη και μετατοπισμένη κατά το ήμισυ του πλάτους της.

Η εφαρμογή της πολυουρίας μπορεί να είναι πιο ακριβή λόγω της ανάγκης για άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς να εργάζονται με την ταχέως σκληρυνόμενη ένωση της.

Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *